İnsanlığın bittiği yer! Ortaya çıkan ifadeler kan dondurdu: Bebeklerin ölüsünü bile…

Yenidoğan Suç Örgütü davasında ortaya çıkan ifadeler kan dondurdu. Bebeklerin ölümlerine neden olan çete, ölü bebeklerin cenazelerini bile parayla satmış.

İnsanlığın bittiği yer! Ortaya çıkan ifadeler kan dondurdu: Bebeklerin ölüsünü bile…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bebek acil hastalarını anlaştıkları özel hastanelere yönlendirip, ölümlerine sebep olan ve bu ölümler üzerinden haksız kazanç elde eden “Yenidoğan Suç Örgütü” hakkında açılan dava şok etkisi yaratmaya devam ediyor. 

İddianamede yer alan ifadeler, hastane personelinin bebeklerin cenazeleri üzerinden bile para talep ettiğini ortaya koyuyor. Doktorlar ve hemşireler arasındaki diyaloglar, çetenin acımasız yüzünü gözler önüne seriyor.

“PARAN YOKSA MEZARINI BİLE BULAMAZSIN!”

Hürriyet'te yer alan habee göre, iddianamede yer alan bir konuşma, çetenin ölü bebeklerin cenazelerini ailelere teslim etmek için para istediğini gösteriyor. Ambulans şoförü Gıyasettin Mert Özdemir ile doktor İlker Gönen arasındaki diyalogda, cenazeyi vermek için 80 bin TL talep edildiği ve aksi halde cenazenin kimsesizler mezarlığına gömüleceği belirtiliyor. Özdemir’in ifadesine göre, "Parayı vermezseniz mezarını bile bulamazsınız" şeklinde ailelere tehditler savruluyor.

"BUNLAR ÖLÜ SATIYORLAR!" 

Hemşireler Hasan Basri Gök ve Hakan Doğukan Taşcı arasındaki konuşmada da benzer bir vahşet ortaya çıkıyor. Hemşire Taşcı, bir aileden cenazeyi teslim etmek için 80 bin TL istendiğini ve 10 bin TL’nin ödenmesiyle çocuğun cenazesinin verildiğini belirtiyor. "Hasan, ölü satıyorlar farkında mısın?" diyerek meslektaşına tepkisini dile getiriyor.

VİCDANLARI BİLE SATILMIŞ 

Bir diğer çarpıcı diyalog ise doktor İlker Gönen ile hemşire Çağla Durmuş arasında geçiyor. Gönen, bir bebek ölmek üzereyken “Dursun çıkmadan ex olsun, Galatasaray maçım var” diyerek insan hayatına verdiği değeri gözler önüne seriyor.

Bu korkunç suç ağı hakkında devam eden soruşturma, vicdansızlıkları gün yüzüne çıkarmaya devam ederken, kamuoyunda büyük bir infial yarattı. 

İnsanlığın bittiği yer! Ortaya çıkan ifadeler kan dondurdu: Bebeklerin ölüsünü bile…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.